Wij zijn specialisten in

PVC daken Zuid-Holland

Geïnteresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Neem contact op

Heeft u een plat dak of een dak met een lichte helling en bent u op zoek naar nieuwe dakbedekking? Er zijn verschillende typen PVC dakbedekking, maar bij elk type geniet u van vele voordelen. Voor doe-het-zelvers is dit type dakbedekking echter minder geschikt: het plaatsen van een PVC dak vereist de nodige kennis, vakmanschap en ervaring. Voor de installatie van PVC daken in Zuid-Holland én de benodigde expertise bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om u te vertellen of PVC dakbedekking geschikt is voor uw dakconstructie en om de werkzaamheden op klantgerichte en kwalitatieve wijze uit te voeren.


De voordelen (en nadelen) van PVC dakbedekking

PVC is een type kunststof dat voor veel toepassingen wordt gebruikt – zo ook voor dakbedekking voor platte en licht hellende daken. Het is een bijzonder licht materiaal, waardoor de dakconstructie weinig belast wordt. Dit is natuurlijk ook voordelig voor de levensduur van de dakconstructie zelf. Daarnaast zijn PVC daken in Zuid-Holland goed bestand tegen de wisselende (en steeds extremer wordende) weersomstandigheden in ons kikkerlandje en de bijkomende uv-straling. Heeft u eerder dakbedekking van bitumen of polystyreen laten plaatsen? Dan kan de PVC dakbedekking niet op uw oude dakbedekking worden geplaatst. De professionals van Dak Techniek Holland kennen alle ins en outs op het gebied van PVC daken in Zuid-Holland en zorgen graag dat u binnenkort een sterk en kwalitatief dak boven uw hoofd heeft.

Voor de installatie van PVC daken in Zuid-Holland bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres

Dak Techniek Holland is al dertig jaar lang uw partner in Zuid-Holland en omstreken voor de installatie en het onderhoud van alles op het gebied van EPDM daken, dakbedekkingen en dakgoten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allround service waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website, ons telefoonnummer (0184 499 266) of stuur een e-mail naar info@daktechniekholland.nl.

PVC daken [pb-city]

30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vakkundig

Betrouwbaar