Nood aan de man

Daklekkages

Heeft u vragen?

Bel of mail ons

Heeft u een daklekkage op het platte dak bel of mail ons voor een afspraak.

Neem contact op

Een lekkage is erg vervelend. Water kan op ten duur leiden tot nare vervolgschade en dure reparatiekosten. Dak Techniek Holland verzorgt reparaties die betrekking hebben op lekkage op het platte dak. Neem contact met ons en wellicht kunnen wij u helpen.

Ik heb lekkage, wat nu?

Ga eerst na of vuil of slib de afvoeren niet belemmeren en maak deze schoon met een bezem. Is dit niet het geval, dan kunt u ons bellen voor afspraak. Geef aan ons door waar de lekkage zich bevindt, wat voor type dak u heeft en hoe wij het dak kunnen bereiken.

Waar kan ik qua kosten rekening mee houden?

Indien wij bij u de lekkage trachten op te lossen, wordt onze factuur op basis van nacalculatie berekend en aan u verstuurd. Deze factuur bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Arbeidskosten. Worden achteraf op basis van nacalculatie berekend (Let op! In verband met veiligheid komen wij vrijwel altijd met twee monteurs)
  • Voorrijkosten op basis van afstand van onze vestiging tot het werkadres waar wij werkzaamheden verrichten.
  • Overige-, materiaal- en materieelkosten, deze worden ook achteraf op basis van nacalculatie berekend.

Opmerkingen

  • Wij kunnen geen garantie geven op het verhelpen van de lekkage.
  • Kan een lekkage niet hersteld worden? Dan ontvangt u eventueel van ons een aanvullend advies of offerte.
  • U dient eventuele kosten bij de verzekeraar zelf in te dienen.
  • Onze prijzen zijn er op gebaseerd dat we de werkzaamheden uitvoeren tijdens reguliere werktijden (ma-vr tussen 07.00 en 16.00 uur)
  • Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.
  • Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Ik heb nog garantie op mijn dak

Heeft Dak Techniek Holland uw dak gerenoveerd en heeft u nog garantie op uw dak? Dan komen wij kostenloos* uw lekkage verhelpen. Wij vragen u de factuurgegevens op te zoeken met het corresponderende D-nummer en wij komen zo snel mogelijk uw kant op.

* De lekkage dient wel onder de garantievoorwaarden te vallen. Heeft u lekkage doordat er geen reinigend onderhoud is gepleegd, mechanische schade of bijvoorbeeld schade door derden? Dan dienen wij helaas kosten in rekening te brengen.