Wij zijn specialisten in

Platdak renovaties Papendrecht

Geïnteresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Neem contact op

De weersomstandigheden in Nederland worden steeds extremer en wisselvalliger. Onze daken krijgen dan ook heel wat te verduren in een gemiddeld jaar. Helaas kan dit er ook voor zorgen dat uw dak tekenen van slijtage gaat vertonen. Het is echter niet waarschijnlijk dat u veel op uw dak te vinden bent en dus de slijtage niet opmerkt. Hier kunnen nare gevolgen aan verbonden zijn: u kunt bijvoorbeeld last krijgen van lekkages, wat ook weer kan leiden tot bijvoorbeeld houtrot in de dakconstructie. Het is dus belangrijk om regelmatig uw dak te laten inspecteren en onderhouden door een professional. Komt dit advies voor u helaas te laat? Dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres voor kwalitatieve platdak renovaties in Papendrecht .


Hoe gaat het renoveren van een plat dak in zijn werk?

Afhankelijk van de bestaande dakconstructie kan een plat dak op twee verschillende manieren gerenoveerd worden met verschillende materialen, zoals bitumen, EPDM en PVC. Deze methoden heten respectievelijk ‘warm plat dak’ en ‘omgekeerd plat dak’. Bij een warm plat dak wordt de isolatie bovenop de dakconstuctie aangebracht. Daarbovenop wordt de dakbedekking aangebracht. Het voordeel van een warm plat dak is dat de ligging van het isolatiemateriaal ervoor zorgt dat het dak minder last heeft van temperatuurschommelingen. Uiteindelijk beschermt dit de gehele dakconstructie, maar het is dan ook redelijk prijzig. Een omgekeerd plat dak is goedkoper, maar de bestaande dakbedekking blijft dan liggen. Is uw dakbedekking dus in slechte staat, is dit geen goede methode voor platdak renovaties in Papendrecht . Uiteraard kunnen de experts van Dak Techniek Holland u vertellen welke methode het meest geschikt is voor uw dak.

Dak Techniek Holland voert uw platdak renovaties in Papendrecht graag voor u uit

Dak Techniek Holland is al dertig jaar lang uw partner in Papendrecht en omstreken voor de installatie en het onderhoud van alles op het gebied van daken, dakbedekkingen en dakgoten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allround service waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website, ons telefoonnummer (0184 499 266) of stuur een e-mail naar info@daktechniekholland.nl.

Platdak renovaties [pb-city]

30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vakkundig

Betrouwbaar