Wij zijn specialisten in

Pannendaken Werkendam

Geïnteresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Neem contact op

Bij het bepalen van de uitstraling van uw woning of (bedrijfs-)pand speelt uw dak een grote rol.  Mooie dakpannen werken daar zeker in mee. Van keramische en geglazuurde pannen tot alle mogelijke soorten betonnen pannen: de keuze is reuze! Wilt u dan ook uw pannendak vervangen, of heeft het dak behoefte aan onderhoud of reparatie(s)? Voor alles op het gebied van pannendaken in Werkendam staan de experts van Dak Techniek Holland u bij met advies op maat én een kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden.


Waarom kiezen voor een pannendak?

In Nederland is de dakpan de meest voorkomende vorm van dakbedekking. En dit is natuurlijk niet voor niets zo! Dakpannen zijn namelijk erg duurzaam, onbrandbaar en plaatselijk te vervangen. Mits goed onderhouden zou u dus jarenlang kunnen genieten van uw pannendak. Een ander voordeel is dat er verschillende uitvoeringen van de klassieke dakpan zijn, waardoor er altijd wel een mooie dakpan voor u bij zit. Keramische en betonnen dakpannen worden het meest gebruikt. Bij het kiezen van de juiste dakpan moet rekening worden gehouden met het model, de kleur en de kwaliteit. Maar ook moet men kijken naar de dakconstructie, isolatie en of er aanvullende accessoires moeten worden toegepast. Dak Techniek Holland kan alle soorten dakpannen aanbieden, keramische of geglazuurde pannen, platte- of de oudhollandse pan: wij hebben het voor u in huis.

Onderhoud, aanleg en reparatie van pannendaken in Werkendam

Zodra uw dakpannen vervangen zijn wilt u uiteraard zo lang mogelijk genieten van een stevig en fraai uitziend dak. Dit kan door uw dakpannen regelmatig te laten onderhouden. Met onderhoud voorkomt u lekkages, vorstschade en blijven pannendaken in Werkendam er mooi uitzien. Wordt er tijdens het onderhoud een kapotte pan ontdekt die snel moet worden gerepareerd? Dit kunnen wij dan ter plekke voor u regelen. Ook voor de aanleg van complete pannendaken in Werkendam bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres.

Laat uw pannendaken in Werkendam vervangen, repareren en onderhouden door Dak Techniek Holland

Dak Techniek Holland is al dertig jaar lang uw partner in Werkendam en omstreken voor de installatie en het onderhoud van alles op het gebied van daken, dakbedekkingen en dakgoten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allround service waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website, ons telefoonnummer (0184 499 266) of stuur een e-mail naar info@daktechniekholland.nl.

Pannendaken [pb-city]

30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vakkundig

Betrouwbaar