Dakvormen

Hellende daken

Geïntresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres.

Neem contact op

Eén van de meest voorkomende dakvormen in de architectuur is het hellende dak. Hellende daken worden nog steeds erg vaak gebruikt en aangelegd. Hellende daken zijn op hun beurt weer onder te verdelen in verschillende soorten hellende daken. Kortom: hoe u uw pand er ook uit wil laten zien, een hellend dak is altijd geschikt. Het is echter wel belangrijk om uw hellende dak er goed uit te laten zien en de veiligheid van de mensen in het gebouw te waarborgen.

Specialisten met oog voor kwaliteit

Wat doet Dak Techniek Holland op het gebied van hellende daken?

Wij zijn in staat om vakkundig en professioneel uw hellende dak te bedekken met dakpannen van de hoogwaardigste kwaliteit. Deze dakpannen zijn uitermate geschikt voor een brandveilige verwerking en dus ideaal voor uw bedrijfs- of verenigingspand, wat aan strenge eisen en regels met betrekking tot brandveiligheid moet voldoen.

Ook voor loodwerk, zinkwerk, waterafvoeren en VELUX dakramen bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Met zorgvuldigheid en deskundigheid gaan wij graag voor u aan de slag om voor uw dak de beste afwerking mogelijk te realiseren.

Onderhoud van uw hellende dak is erg belangrijk. Niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor de levensduur van uw dak. Wij hebben veel ervaring met het werken aan hellende daken voor bedrijven, verenigingen en gemeenten.

Veiligheid is onze prioriteit. Het zorgen voor veiligheid met betrekking tot hellende daken kunt u door Dak Techniek Holland laten verzorgen. Wij kunnen voor u een dakrisico-inventarisatie opstellen. Dit houdt in dat wij uw risico op valgevaar in kaart brengen en op basis daarvan een veiligheidsplan opstellen en dat ook uitvoeren.