Wij zijn specialisten in

EPDM daken Papendrecht

Geïnteresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Neem contact op

Zo veel verschillende typen daken, zo veel verschillende dakbedekkingen… Maar welke dakbedekking past nu het beste bij uw dak? Als u een plat dak heeft, dan is een EPDM dakbedekking wellicht wel de beste keuze voor u. Dankzij de vele voordelen, de lange levensduur en de hoge kwaliteit van het materiaal zal het een investering zijn waar u de komende 50 jaar nog plezier van zult hebben. Bij Dak Techniek Holland zorgen onze experts al jaar en dag voor de installatie van EPDM daken in Papendrecht en omstreken.


Waarom kiezen voor EPDM dakbedekking?

EPDM is een materiaal van synthetisch rubber. Het is van zeer hoge kwaliteit, waardoor het een zeer populair type dakbedekking is. Een groot voordeel van EPDM is dat het zeer goed bestand is tegen de diverse weersomstandigheden waar wij in dit land mee te maken kunnen hebben. In de winter kan het bijvoorbeeld hard vriezen, terwijl het in de zomer tropisch warm kan worden. Sommige materialen kunnen hier slecht tegen, maar EPDM is blijvend elastisch. Daarnaast is het goed bestand tegen wortelvorming en uv-straling. Gecombineerd hebben EPDM daken in Papendrecht dan ook een zeer gunstige milieubelastingfactor en een levensduurverwachting van ruim 50 jaar. Dak Techniek Holland zorgt ervoor dat de EPDM dakbedekking perfect voor u op maat gesneden en aangebracht wordt, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een kwalitatief dak boven uw hoofd!

Voor de installatie van EPDM daken in Papendrecht bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres

Dak Techniek Holland is al dertig jaar lang uw partner in Papendrecht en omstreken voor de installatie en het onderhoud van alles op het gebied van EPDM daken, dakbedekkingen en dakgoten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allround service waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website, ons telefoonnummer (0184 499 266) of stuur een e-mail naar info@daktechniekholland.nl.

EPDM daken [pb-city]

30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vakkundig

Betrouwbaar