Wij zijn specialisten in

Duurzame daken Zuid-Holland

Geïnteresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Neem contact op

Bent u veel bezig met het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand en heeft u groene vingers? Tegenwoordig lijkt er jammer genoeg steeds meer groen te verdwijnen uit onze leefomgeving. Met een groendak of sedum dak kunt u uw steentje bijdragen aan het herstel van het groen binnen de bebouwde kom. Bij Dak Techniek Holland bent u aan het juiste adres voor de installatie van diverse duurzame daken in Zuid-Holland.

Welke duurzame daken in Zuid-Holland kunt u laten plaatsen?

Er zijn verschillende soorten duurzame daken die u kunt laten plaatsen in Zuid-Holland zoals een daktuin of een sedum dak. Bij zo’n daktuin wordt het dak eerst voorzien van een passende ondergrond, waarop vervolgens planten, grassen en kruiden worden geplant. Het is belangrijk dat de bestaande dakconstructie deze tuin kan houden. De experts van Dak Techniek Holland kunnen dit natuurlijk voor u onderzoeken tijdens een inspectie. Mocht een daktuin te zwaar zijn, dan zou u kunnen kiezen voor een sedum dak. De dakbedekking bestaat dan uit allerlei vetplantjes. Deze plantjes zijn tegen alle weertypen bestand en zijn ook nog eens bijzonder onderhoudsarm.

Voordelen van groendaken en sedum daken

Niet alleen zorgen deze duurzame en milieuvriendelijke daken in Zuid-Holland voor een natuurlijke uitstraling, ze zorgen ook nog eens voor een betere afvoer van regenwater en hebben een bijzonder goede isolerende werking. Zo isoleert de beplanting niet alleen de warmte en de kou, ook geluid wordt goed buiten de deur gehouden. Daarnaast zorgt de beplanting voor een extra beschermende laag bovenop uw dakconstructie, waardoor dit type dak een lange levensduur heeft. Zo kunt u een leven lang genieten van een prachtige daktuin of sedum dak!

Voor de installatie van duurzame daken in Zuid-Holland bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres

Dak Techniek Holland is al dertig jaar lang uw partner in Zuid-Holland en omstreken voor de installatie en het onderhoud van alles op het gebied van daken, dakbedekkingen en dakgoten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allround service waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website, ons telefoonnummer (0184 499 266) of stuur een e-mail naar info@daktechniekholland.nl.

Duurzame daken [pb-city]

30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vakkundig

Betrouwbaar