Wij zijn specialisten in

Bitumen daken Sleeuwijk

Geïnteresseerd?

Laat u adviseren

Nieuwbouw of renovatie? Als u op zoek bent naar kwaliteit, dan bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres. Neem contact op

Heeft u een plat dak op uw woning, schuurtje of bedrijfspand en wilt u deze laten bedekken met een ijzersterk materiaal? Dan is bitumen het materiaal waar u naar op zoek bent! Het eeuwenoude materiaal wordt veelal gebruikt voor het dekken van platte daken, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is echter een materiaal dat niet zomaar wordt ‘gelegd’; het wordt namelijk gebrand. Het is dan ook verstandig om een specialist in te schakelen. Voor de kwalitatieve aanleg van bitumen daken in Sleeuwijk bent u bij Dak Techniek Holland aan het juiste adres.


Waarom kiezen voor bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking, ook dakleer of roofing genoemd, is een van de mogelijke dakbedekkingen voor platte daken. Bitumen is een materiaal dat bekend staat om zijn sterke fysische eigenschappen, waardoor het veel voordelen met zich meebrengt. Zo zijn bitumen daken in Sleeuwijk niet alleen waterdicht, ook zijn ze goed bestand tegen chemische stoffen. Ook is het een type materiaal dat kan worden aangebracht op diverse ondergronden. Echter zijn bitumen daken wat slechter bestemd tegen Uv-straling, hitte en vrieskou. Daardoor kan het bitumen sneller van slechte kwaliteit worden onder extreme weersomstandigheden. Echter hebben we daar in ons kikkerlandje niet al te veel last van, waardoor bitumen daken nog onverminderd populair zijn voor platte daken.

Hoe worden bitumen daken in Sleeuwijk gelegd?

Bitumineuze dakbedekking wordt geleverd op rol, in de vorm van stroken. Deze bitumen rol wordt in één of meerdere lagen aangebracht. Het materiaal kan op de ondergrond op verschillende manieren worden aangebracht. Doorgaans wordt gekozen voor een koude verlijming met een speciale kleefstof of een warme hechting met een gasbrander. Bij die laatste methode smelt het bitumen gedeeltelijk door de vlam waardoor het goed aan de ondergrond kan hechten. Ook een mechanische of zelfklevende hechting is mogelijk. De specialisten van Dak Techniek Holland weten precies welke methode het beste past bij uw ondergrond. Kortom: uw dak is bij ons in goede handen!

Dak Techniek Holland staat voor u klaar op het gebied van bitumen daken in Sleeuwijk

Dak Techniek Holland is al dertig jaar lang uw partner in Sleeuwijk en omstreken voor de installatie en het onderhoud van alles op het gebied van daken, dakbedekkingen en dakgoten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor allround service waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Interesse in onze diensten of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier op onze website, ons telefoonnummer (0184 499 266) of stuur een e-mail naar info@daktechniekholland.nl.

Bitumen daken [pb-city]

30 jaar ervaring

Maatwerk oplossingen

Vakkundig

Betrouwbaar